14.3.2013

Buzzador: Möller Omega-3 Pikkukalat

Blogissa on ollut pitkän aikaa hiljaista. Nyt hiljaisuus rikkoutuu Buzzadorin blogikampanjalla, jonka aiheena ovat Möller Omega-3 Pikkukalat- vitamiinivalmiste.

Mikä Buzzador on ja miten toimii? Lue lisää oikealta sivupalkista!


Perheemme pääsi mukaan kampanjaan, jossa on tarkoitus testailla Möllerin lapsille suunnattua valmistetta. Omega-3 Pikkukalat on tutti frutin makuinen ja tuoksuinen pirteän oranssi, pehmeä, kalan muotoinen löllykkä, joka tuntuu vetoavan iloisesti erityisesti kohderyhmäänsä. Tuote sopii toki koko perheelle, mutta uskoakseni innostaa tosiaankin varsinkin perheen pienimpiä syömään kalaöljyn aikalailla vastalauseitta.

Möller Omega-3 Pikkukalat sisältävät nimensä mukaisesti omega-3- rasvahappoja (DHA + EPA). Lisäksi niistä löytyy kalaöljyn kaverina D3- vitamiinia. Jokainen tietänee, että keho -ja varsinkin kehittyvä ja kasvava sellainen- kaipaa näitä molempia rakennusaineita. Ne ovat ei vain tärkeitä, vaan elintärkeitä elimistön hyvinvoinnin sekä normaalin kasvun ja kehityksen kannalta.

Mitä Möllerin Pikkukalat sitten eivät sisällä? No, eivät ainakaan keinotekoisia väri- tai makeutusaineita. Tuotteen makeutukseen on käytetty ksylitolia ja sorbitolia. Säilöntäaineita Pikkukaloissa ei myöskään ole lainkaan.

Jos vielä syvemmälle tuotteen sisältöön perehdytään, niin ainesosaluettelo näyttää kokonaisuudessaan tältä:
- tiivistetty kalaöljy (triglyseridit)
- makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli)
- liivate
- stabilointiaine (arabikumi)
- aromi (tutti frutti)
- hapettumisenestoaineet (sitruunahappo, tokoferoliuute)
- väri (paprikauute)
- kolekalsiferoli (D3-vitamiini)

Tuotteen suositeltu päivittäisannos on 2 kappaletta/ päivä.



Perheestämme löytyy kaksi pikkuihmistä, joista molemmat ovat tähän saakka tykänneet kovasti Pikkukalojen mausta. Vitamiinivalmisteen ottaminen on suoranainen ilo, minkäänlaista houkuttelua (kiristyksestä, uhkailusta tai lahjonnasta puhumattakaan) ei ole vaadittu.

Palaan kampanjan myöhemmässä vaiheessa asiaan tarkempien käyttökokemusten sekä perheemme oman arvion tiimoilta. Siihen saakka esittäkää kysymyksiä ja mieluusti myös mahdollisia omia käyttökokemuksianne kommenttiosioon!