21.11.2014

Buzzador: AirWick väriä vaihtavat tuoksukynttilät

Vuodenaika on pimein, ulkona sataa vettä. Lämmin, aurinkoinen kesä on takana ja valon täyttämä juhla vielä hyvän matkaa edessä. Eteläisessä Suomessa valoisuutta lisäävää lunta saadaan odottaa, monesti jopa ihan turhaan. Väsyttää, arki on harmaata: on hämärää kun aamulla lähtee kotoa ja pimeää kun iltapäivällä pääsee suuntaamaan taas kotiin. Valoa ei juuri päivän aikana näe muuten kuin lampussa. Kunnes...





Testissä siis huonetuoksuista ja -raikastimista paremmin tunnetun valmistajan tv:stäkin tutut väriä vaihtavat tuoksukynttilät tuoksuina omena & kaneli sekä uutuus Golden Winter Wood. 




Olen aina pitänyt kynttilöistä, myös tuoksuvista. Käyn toisinaan kynttiläkutsuilla, joissa mieluusti nuuhkin uusimmat kynttilötuoksut läpi ja valitsen niitä herkullisimmat itselleni kotiinkin. En kuitenkaan ilahdu, jos tuoksu on liian pistävä tai muutoin voimakas, sillä päähän siinä alkaa särkeä. Olikin mieluinen yllätys, että AirWickin tuoksukynttilöissä tuoksu on selkeä, muttei ollenkaan pistävä. Molemmat tuoksut ovat mukavan pehmeitä, omena & kaneli hieman Golden Winter Wood- tuoksua voimakkaampi. 




Tämän syys- ja talvikauden hittijuttu kynttilöissä on selvästi väriä vaihtavat tuotteet. Itse hieman vierastan tätä trendiä, suosin ennemmin luonnollisempaa ja hillitympää yksivärisyyttä. Usein erilaiset väriä vaihtavat systeemit ovat mielestäni melko mauttomia - jos olen ihan rehellinen. Tässäkin suhteessa testin kynttilät onnistuivat yllättämään positiivisesti, sillä näiden kohdalla värin vaihtumista on suorastaan hauska seurata. Lapset ovat olleet kynttilöiden värinvaihto-ominaisuudesta suorastaan haltioissaan ja omaa lempisävyä on mietitty ahkerasti. Henkilökohtaista esteettistä silmääni miellyttää ehdottomasti enemmän omena & kaneli- tuoksun mustavoittoinen kynttiläpurkki, jossa väriä vaihtaa kyljen molemmin puolin löytyvä kiekurakuvio. Tuoksun puolesta suosikiksi nousee kuitenkin Golden Winter Wood.



Laadullisesti kynttilät vaikuttavat oikein hyviltä. Sydänlanka syttyy helposti, liekki palaa tasaisesti ja kauniisti, kynttilämassa sulaa rauhallisesti. Lasinen kynttiläpurkki on myös kestävän oloista.

Faktaa listamuodossa:

- AirWick- kynttilät sisältävät eteerisiä öljyjä
- kynttilöiden paloaika on n. 30 tuntia
- kynttilöitä on saatavana eri kokoisina ja erilaisilla kuvioilla
- myynnissä useimmissa päivittäistavarakaupoissa
- ovh 6,90 €
- tuote sisältää pariston (tulee mukana, eikä tarvitse itse asentaa) sekä lasia, vaatii siis lajittelun käytön jälkeen

Plussat ja miinukset listattuna:

+ hyvä tuoksu
+ palaa kauniisti
+ värit miellyttäviä, väriä vaihtava ominaisuus hauska
+ laadukas
- tuoksu mahdollisesti jonkun nenään turhan voimakas
Kaikkinensa suosittelen ilolla AirWick- tuoksukynttilöitä tuoksukynttilöistä pitäville!