6.12.2014

Buzzador: Stabilo Easy Ergonomics Experts

No niin, kynät heilumaan!




Meidän perheen lapset pääsivät ilokseen Buzzadorin kampanjaan  testailemaan Stabilon Easy Ergonomics Experts- kyniä. Innokkaampia testaajia saakin hakea, kynät ovat olleet ahkerassa käytössä. On piirrelty, väritelty ja kirjoiteltu.
Kampanjapaketissa saapui puuvärikyniä, lyijykyniä ja lyijytäytekyniä. Kaikista tuli sekä oikea- että vasenkätinen versio.


Taloudestamme testiin osallistui siis kaksi lasta, joista toinen eskarilainen ja toinen "pikkueskarilainen". Molempien kohdalla kynien käyttö, oikean kynäotteen opettelu sekä kirjoittamisharjoitukset ovat ajankohtaisia. Molemmat ovat oikeakätisiä, joten sinänsä vasenkätisten kyniä on ollut haasteellista testata.


Paketeissa on todella selvät merkinnät kummalle kätisyydelle paketin kynät on suunniteltu. Paketit eroavat myös ulkonäöllisesti, mikä on loistava asia! Eipä kaupassa erehdy niin herkästi ottamaan matkaan väärää pakettia.


Kynien varsista löytyy uritus, josta saa pienillä sormilla (ja vähän isommillakin) tukevan otteen. Kynäsarjan pointtina on mahdollistaa ergonominen kynäote ja sen se kyllä tekeekin.


Lyijykynien päästä erottaa onko kyseessä oikea- vai vasenkätinen versio: oikeakätisellä merkintä R ja punainen väri, vasenkätisellä merkintä L ja keltainen väri. Varresta löytyy lisäksi kätevästi paikka omalle nimelle.


Lyijytäytekynä on omasta mielestäni pienten lasten käteen hieman outo kapistus. En välttämättä sellaista itse lapsille edes hankkisi, mutta lapsiahan kaikki toki kaikki "aikuismaiset" asiat kiinnostavat. Meidänkin lapsilla kuulakärkikynät sun muut ovat kovaa valuuttaa, mieluusti niitä aina tilaisuuden tullen käytetään. Näin ollen myös lyijytäytekynät kiinnostivat kovasti.


Lyijytäytekynien pakkauksissa oli kaikkein suurin ero vasen- ja oikeakätisen version välillä. Näitä ei oikein voi sekoittaa toisiinsa, jos vaikka haluaisikin!



Kuten sanottu, kynät ovat olleet kovassa käytössä. Palaan myöhemmin toisella postauksella asiaan!